Škola Motocrossa

Za najmlađe juniore kojima je potreban uvodni trening svake godine organiziramo motocross kamp i školu motocoss vožnje. Od 21-23.03.2014 u suradnji sa motociklističkom zajednicom zagrebačke zajednice održan je ovogodišnji kamp.

skola motocross

USPJEŠNO ODRŽANA ŠKOLA MOTOCROSSA

Od 21. do 23. ožujka, na stazi Draga u Rakovom Potoku održana je škola motocrosssa za juniore. 20-ak vozača uzrasta od 5 godina pa na više uspješno je odradilo prve satove motocrossa. Pod stručnim vodstvom iskusnog trenera Miljenka Prenara, svi polaznici škole su savladali te naučili kako pravilno voziti motor, kako se ponašati na utrci, te koji ih izazovi očekuju u svijetu oktana.

Mali vozači bili su oduševljeni onime što ih je dočekalo u Rakovom Potoku, ali i organizacijom koja se odvijala pod okriljem Motociklističke zajednice Zagrebačke županije, a u suorganizaciji kluba TRP Marović, te su alfi i omegi ovoga sporta, Dragutinu Marović, izrazili želju za još jednim kampom na njegovoj stazi i to već za vrijeme trajanja proljetnih praznika.

Ovaj kamp i škola motocrossa urodila je plodom, što posebno veseli organizatore, jer je već nekoliko vozača spremno za odlazak na Državno prvenstvo u motocrossu, koje će se odvijati 30. travnja, u Požegi. /IB/